Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 6-8 ciuperci mari (champignons)
  • o legatura patrunjel
  • o legatura marar
  • o legatura ceapa verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • sare si piper

Tag-uri, , , , ,

Ciuperci umplute

Se indeparteaza cu grija piciorusele ciupercilor pentru a nu rupe “umbrelutele”, se taie marunt impreuna cu verdeturile si ceapa verde. Usturoiul se zdrobeste, apoi se condimenteaza toate ingredientele astfel pregatite cu sare si piper.

Ciupercile se vor umple cu amestecul de verdeturi, iar deasupra lor se toarna o lingurita de unt (topit in prealabil). Dupa ce ati turnat untul, ciupercile se aseaza intr-o tigaie-grill la foc moderat aproximativ 10 minute, pana untul incepe sa sfaraie iar ciupercile sa se inmoaie. Se pot servi ca aperitiv inaintea unui fel principal sau ca garnitura langa o friptura cu cartofi natur.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.