Cannelloni cu sos de legume si umplutura de carne

Ingrediente

  • 500g carne tocata (amestec vita si porc)
  • 250g cannelloni (nefierte)
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • o chifla
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 1 ou (nefiert)
  • sare si piper
  • oregano

Tag-uri, , , , , ,

Cannelloni cu sos de legume si umplutura de carne

Legumele se curata si se taie cubulete iar chifla se inmoaie in apa. Intr-o cantitate mica de ulei se prajesc o ceapa si un catel de usturoi taiate marunt, la acestea se adauga conserva de rosii decojite si 2 lingurite de oregano; se lasa sa fiarba la foc moderat circa 10 minute. La sosul de rosii rezultat adaugam ardeiul si dovlecelul taiate cubulete, asezonam cu sare si piper si mai lasam sa fiarba inca 5 minute.

Pentru umplutura de cannelloni: Intr-un castron punem chifla stoarsa si faramitata, adaugam apoi carnea tocata, oul (nefiert), o ceapa si un catel de usturoi taiate marunt, o lingurita oregano, sare si piper. Toate aceste ingrediente se amesteca foarte bine si cu amestecul rezultat se umplu pastele cannelloni nefierte.

Pastele astfel umplute se aseaza intr-o tava patrata unsa cu ulei iar deasupra lor se toarna sosul de rosii. Se coc la cuptor 35-40 de minute la foc moderat.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.