Cannelloni cu pui si sos Bechamel

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 catel usturoi
  • 1 dovlecel
  • 14-15 paste cannelloni
  • 500ml lapte
  • 50g unt
  • 30g faina
  • 80g cascaval ras
  • 30g parmezan
  • nucsoara
  • sare si piper

Tag-uri, , , , , , , , , ,

Cannelloni cu pui si sos Bechamel

Pieptul de pui se spala cu apa rece, se sterge cu un servetel si se taie cubulete mici sau se macina. Ceapa si usturoiul se toaca marunt iar dovlecelul se taie cubulete mici.

Cannelloni se fierb 4 minute cronometrate, se fierb cate 5 cannelloni deodata, intr-o cantitate mare de apa cu sare iar dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece. Intr-un castron se amesteca pieptul de pui cu ceapa, usturoiul si dovlecelul, toate taiate, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Pastele fierte se umplu cu acest amestec.

Preparam sosul Bechamel: intr-o cratita sa caleste faina in unt, se adauga laptele si se lasa la fiert 5 minute amestecand din cand in cand. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se unge cu unt o tava patrata mai mica, se aseaza in ea pastele umplute, deasupra lor se toarna sosul Bechamel, se presara cascaval si parmezan si se introduce tava la cuptor, la foc mic 50-55 de minute.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.