Piept de pui cu legume, la tava

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 500g cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 150ml supa de legume sau apa
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura ulei
  • sare si piper
  • cimbru

Tag-uri, , , , , , ,

Piept de pui cu legume, la tava

Cartofii se spala si se taie in sferturi, dovlecelul si ardeii se taie felii mai groase, ceapa se taie sferturi iar carnea se taie cuburi si condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un bol se amesteca 150ml supa de legume sau apa cu sucul de lamaie si o lingura de ulei. In acest amestec se adauga usturoiul pisat.

Pe o tava se repartizeaza carnea, legumele, se toarna  amestecul de supa de legume cu suc de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, se amesteca bine si se coc la cuptor 45 de minute, la foc mediu.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.