Pilaf cu carne

Ingrediente

  • 2 cani cu orez
  • 500g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 ardei grasi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • sare si piper

Tag-uri, , , , , ,

Pilaf cu carne

Carnea de porc se spala, se taie bucati potrivite si se rumeneste bine. Morcovul si ceapa se rad pe razatoarea mare iar ardeii se taie fasii.

Intr-o cratita se incinge putin ulei, se calesc legumele, se adauga orezul, 2 litri de apa, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Peste orez se adauga carnea si cratita se introduce la cuptor 20-25 de minute.

Avem nevoie de cei 2 litri de apa deoarece la cuptor ea se va evapora mult mai repede. Orezul se serveste cu ceapa verde si patrunjel tocat.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.