Spaghete cu chiftele in sos picant

Ingrediente

  • 250g carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri pesmet
  • 1 conserva rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • oregano
  • busuioc
  • sare si piper

Tag-uri, , , , , , , , ,

Spaghete cu chiftele in sos picant

Prepararea chiftelelor: Intr-un castron se framanta carnea tocata cu oul, cele 2 linguri de parmezan si pesmet, sare si piper. Din compozitia obtinuta se modeleaza chiftele mici, rotunde, care se prajesc in ulei bine incins. Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza calde.

Prepararea sosului: Intr-o tigaie se calesc usturoiul si ceapa tocate, se adauga ardeiul iute tocat marunt si se stinge cu rosiile decojite. Se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc si se lasa la fiert, la foc mic, pana cand sosul scade, aprox. 10-15 minute.

Sosul si chiftelele se servesc cu spaghete :)

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.