Gulas cu paste conchiglie rigate (melcisori)

Ingrediente

  • 500g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 dovlecel
  • 3 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 conserva rosii decojite
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper
  • oregano

Tag-uri, , , , , , ,

Gulas cu paste conchiglie rigate (melcisori)

Carnea de porc se taie in bucati potrivite si se prajeste 10-15 minute in ulei. Peste carnea prajita se adauga ceapa si usturoiul tocate si conserva de rosii decojite. Se condimenteaza cu sare, piper si oregano si se lasa sa fiarba la foc mic, 60-65 de minute.

Morcovii si dovleacul se curata, se taie in felii groase de 1 cm si se prajesc in ulei 6-7 minute. Se adauga la sosul de carne in ultimele 10 minute din cele aproximativ 60-65. La sfarsit se adauga zeama de lamaie.

Se serveste cu paste conchiglie rigate (melcisori).

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

1
mihaela breoi spania

este bun merge si de post dar fara carne,merita sa incercat-i nu veti regreta.