Gulas de porc

Ingrediente

  • 500g pulpa de porc
  • 4-5 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri de smantana
  • 1 lingurita chimen macinat
  • sare si piper

Tag-uri, , , , , , , , , , ,

Gulas de porc

Carnea de porc spalata, se taie in cubulete, se rumeneste si se scoate din cratita.

In grasimea ramasa se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, morcovul si patrunjelul rase pe razatoarea mare. Se adauga bucatile de carne prajite, boia, chimen, sare, piper, zahar, bulionul de rosii si un pahar de apa.

Se acopera vasul si se lasa sa fiarba la foc mic 35-40 de minute. La sfarsit se adauga smantana si se mai lasa sa mai dea intr-un clocot.

Se poate servi cu cartofi natur.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

1
Dorina

Azi am timp şi eu de gătit aşa că am să încerc câteva reţete.Sper să-mi iasă .Vă pup.