Tocanita brasoveana

Ingrediente

  • 600g pulpa de porc
  • 100g bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei verde
  • 20g pasta de tomate
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare, piper
  • ulei
  • 1 kg cartofi

Tag-uri, , , , , , , , , ,

Tocanita brasoveana

Carnea de porc se taie medalioane. Intr-o cratita se frige bacon-ul taiat cubulete iar apoi se adauga ceapa tocata marunt. Cand ceapa este fripta se adauga usturoiul zdrobit si bucatile de carne. Continutul se frige fara capac apoi se asezoneaza cu sare si piper.

Cand carnea de porc s-a inmuiat se adauga pasta de tomate, ardeiul verde taiat cuburi, 1/2 cana de apa si se lasa la fiert.

Friptura se serveste cu cartofi aurii si muraturi.

1 comentariu. Adaugă un comentariu ↓

1
Valentina

Am incercat reteta asta cu pui in loc de porc. E bestiala!