Cotlet cu ciuperci in folie de aluminiu

Ingrediente

  • 4 cotlete de porc
  • 200g ciuperci Champignon
  • 1 rosie
  • 2 catei usturoi
  • 150g kaizer
  • ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Tag-uri, , , , , , , ,

Cotlet cu ciuperci in folie de aluminiu

Cotletele se spala cu apa rece si se sterg cu un prosop absorbant.

Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea dupa ce aceasta a fost condimentata cu sare si piper. Se pregatesc 8 bucati de folie de aluminiu, 4 din ele se ung cu putin ulei si se aseaza pe ele cotletul prajit, o felie mai groasa de kaizer, cateva cuburi de rosie, cateva felii de ciuperci, putin usturoi pisat si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se impacheteaza iar pentru a fi siguri ca nu se scurge sosul rezultat prin coacere si se mai pune inca o folie de aluminiu.  Cele 4 pachetele de carne cu legume se aseaza deasupra gratiilor cuptorului (sau intr-o tava, depinde cum preferati) si se lasa la copt 25-27 de minute.

Se pot servi cu cartofi piure.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.