Spuma de capsuni

Ingrediente

  • 300g capsuni
  • 2-3 albusuri
  • 200ml frisca lichida
  • 50g zahar pudra

Tag-uri, , ,

Spuma de capsuni

Cum sezonul capsunilor e in toi, o spuma de capsuni din frigider este o binecuvantare intr-o zi torida de vara. Prepararea dureaza 5 minute, dupa cum urmeaza:

Intr-un robot de bucatarie se mixeaza capsunile cu putin zahar pana cand se obtine un pireu mai gros. Albusurile se bat spuma, apoi se incorporeaza zaharul si se mai bate spuma pana cand devine lucioasa.

Se adauga apoi frisca batuta si se incorporeaza usor pireul de capsuni. Daca dorim putem lasa o cantitate mica din pireul de capsuni pentru a-l folosi ca decor; pe fundul unui pahar asezam 2 linguri din pireu si restul il umplem cu spuma de capsuni.

La final adaugam o capsuna si introducem spuma la frigider pentru 1 -2 ore.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.