Paste cu 3 feluri de branza

Ingrediente

  • 300 g paste
  • 200g branza de vaci
  • 150g branza de oi sau feta
  • 200g cascaval afumat
  • 3 oua
  • 1 praf nucsoara
  • 2 linguri pesmet
  • ulei
  • sare

Tag-uri, , , , , , , , ,

Paste cu 3 feluri de branza

Pastele se fierb al dente (nu foarte fierte) conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se strecoara si se aseaza intr-un bol mare.

Intr-un alt bol se rade branza de oi sau feta, se amesteca cu branza de vaci, galbenusurile, praful de nuscoara, sare si piper. Aceasta compozitie se amesteca cu pastele fierte peste care se adauga albusurile batute spuma.

Compozitia se toarna intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei si se introduce la cuptor 20-25 de minute. Apoi se scoate si se acopera cu felii subtiri de cascaval afumat. Se mai lasa la cuptor 10-15 minute.

Budinca cu branza se poate servi cu rosii si rucola.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.