Tiramisu cu mure

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250g branza mascarpone
  • 75g zahar
  • 1 pachet piscoturi
  • cafea neagra neindulcita
  • 200ml frisca lichida
  • 300g mure

Tag-uri, , , , , ,

Tiramisu cu mure

Pentru prajitura tiramisu cu mure avem nevoie de 2 oua, pe care le spargem si separam albusurile de galbenus. Se freaca cele 2 galbenusuri cu zahar pana cand compozitia devine omogena iar apoi se adauga un albus de ou batut spuma, frisca batuta si branza mascarpone.

Pentru un gust mai aromat, piscoturile se pot scufunda 2-3 secunde in cafea.

Pe fundul unei tavi patrate se pune un strat subtire din crema de mascarpone. Deasupra se aseaza un strat din piscoturile imbibate in cafea, se ung cu crema mascarpone iar peste se aseaza un strat de mure . Alternam inca o data piscoturile si crema de mascarpone, avand grija ca stratul de deasupra sa ramana crema de mascarpone.

Tava cu tiramisu se pune in frigider pentru cel putin 3-4 ore. La servire se mai pune un strat de mure.

Nici un comentariu. Adaugă un comentariu ↓

Comentariile sunt dezactivate.